Matusz-Vad

Útmutató lakossági vásárlóknak

Tisztelt Látogató!

Elindult a lakossági házhozszállítás a vendéglátás profi beszállítójától, a Matusz-Vad Zrt.-től.

Topgasztró minőségű húsokat, és minden más, hagyományos és különleges alapanyagot - nagykereskedelmi áron - most már nemcsak séfeknek szállítunk.

Megrendeléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló:

A megrendelés véglegesítéséhez házhozszállításos rendelés esetén 5.000 Ft foglaló fizetésére van szükség, amit bankkártyával lehet megfizetni, SimplePay-alkalmazás használatával. A foglaló összege jóváírásra kerül az áru átvételekor a számla végösszegéből. A megrendelésed foglaló fizetése, és árukezelési díj nélkül vehető át telephelyeinken (1103 Bp., Kőér u. 3/A., valamint 9027 Győr, Hűtőház utca 2-4.), az általad kiválasztott időpontban.

Kiszállítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

A kiszállításért árukezelési díjat számolunk fel.

Házhozszállítás3390 Ft
Időkapura történő házhozszállítás3390 Ft + 4 990 Ft = 8380 Ft
Expressz kiszállítás (Kizárólag Budapest)3390 Ft + 4 990 Ft = 8380 Ft
Telephelyi átvétel (Budapest, Győr)Ingyenes

Az általad megrendelt áruk szállítási napja a webáruházban a foglaló lekönyvelésekor egy megrendelési visszaigazolásban lesz pontosítva. A szállítási nap reggelén kapsz egy automatikus e-mailt, amin a szállításlogisztikai tervezőprogramunk által megbecsült teherautó érkezési idejét jelezzük, és elküldjük a sofőr elérhetőségét, aki az árut viszi. Vele tudod tartani telefonon a kapcsolatot, ha szükséges. Az e-mailben látni fogod a megrendelt és kimért, pontos mennyiségeket, és a számla végösszegét is. Kérjük, hogy a megadott időpontban legyél telefonközelben, munkatársunk hívni fog, mielőtt odaér.

 

Fontos: Az expressz kiszállítás kizárólag hétköznap vehető igénybe.

 

Fontos információ, hogy az átadás-átvétel a tehergépkocsinál történik, sajnos, higiéniai és egyéb okokból nem tudjuk megoldani a lakásodba történő szállítást. Kérjük, a sofőr érkezésekor legyen nálad a telefonod, hozz segítséget, táskát vagy kis kocsit az áru mozgatásához, és hozd magaddal a bankkártyádat vagy készpénzt, hogy ki tudd fizetni a számla végösszegét.

 

Fontos: Sok termékünk esetében a termék nem egalizált, hanem x-től y kg-ig terjedhet a kiszerelése. A megrendelés összeállításakor a FIFO-elv értelmében a legközelebbi termékeket mérik ki. Ez azt eredményezheti, hogy a rendelt és a kiszállított mennyiség nem teljesen azonos. Törekszünk a rendelt mennyiség minél pontosabb teljesítésére, azonban a webáruházban megjelölt, szortán belüli súly bármelyike előfordulhat, készlettől függően. Ez a megrendelés végösszegében is eltérést jelenthet, a kiszállított súly alapján.

 

Fontos információ továbbá az is, hogy mivel élelmiszerről van szó, csak az átadás és átvétel pillanatában vagy jogosult reklamálni és árut visszaküldeni. Ezen jogügyletre nem vonatkoznak a webáruházban megszokott, rugalmas áruvisszaküldési szabályok.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben a megadott időpontban, +- 1,5 óra, nem tudunk elérni telefonon, vagy nem tartózkodsz a regisztrációkor az általad rögzített kiszállítási címen, úgy a kiszállítást a megrendelő hibájából meghiúsultnak fogjuk tekinteni, és a foglaló összegét, annak törvényi intézményesített rendszere szerint megtartjuk.

Hová szállítunk?

Városok

Vásárlás menete

A kiválasztott termékeket, a kívánt mennyiségben helyezze kosarába.

Fizetés menete

Áttekintheted az összes terméket, melyeket kosarába helyeztél
Ha minden rendben, kattints a „tovább a pénztárhoz” gombra
Jelöld be, hogy házhoz kéred a terméket,vagy inkább díjmentesen vennéd át a győri telephelyünkön (9027 Győr, Hűtőház utca 2-4), vagy a budapesti telephelyünkön (1103 Budapest, Kőér u. 3/A)
Ha mindent beállítottál véglegesítsd a vásárlásodat
A rendelés rögzítéséhez, 5000 Ft. foglaló megfizetése szükséges, amit bankkártyával tudsz megfizetni SimplePay alkalmazás használatával. A foglaló megfizetéséről elküldjük számodra a számlát a regisztrációkor megadott email címre. A foglaló összege a megrendelt áru átvételekor levonásra kerül a számla végösszegéből.

Kiszállítás menete

A szállítási nap reggelén fogsz kapni egy e-mailt, amin a szállítási pontos idejét hozzá-vetőlegesen jelezzük, továbbá elküldjük számodra a sofőr elérhetőségét, aki az árut viszi neked.
A kapott emailben a rendelés pontos végösszege és a kimért termékek súlya is látható lesz. Sok termékünk esetében a termék nem egalizált, hanem x-től x-kg-ig terjedhet az adott termék kiszerelése. A megrendelés összeállításakor a FIFO elv ér-telmében a legközelebbi termékeket mérik ki. Ez azt eredményezheti, hogy a rendelt és a kiszállított mennyiség nem teljesen azonos, +/- 10% eltérés lehet köztük, ami a megrendelés végösszegében is eltérést jelenthet.
Amennyiben az emailben megadott időpontban + - 1,5 óra nem tartózkodsz a regisztrációkor az általad rögzített helyen, úgy a kiszállítást, a Te hibádból meghiúsultnak fogjuk tekinteni és a foglaló összegét, annak törvényi intézményesített rendszere szerint, megtartjuk

További kérdés esetén, keress bennünket elérhetőségeinken

Elérhetőségeink:

help@gourmetmarket.hu

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva | Matusz-Vad Zrt.